Tak, możesz zatrzymać kampanię w dowolnym momencie. Logując się w Panelu Reklamodawcy możesz edytować ustawienia kampanii, wstrzymać ją, wznowić lub zakończyć w dowolnej chwili. Zapłacisz tylko za dostarczoną ilość obejrzeń.